Death Worm

Death Worm voor Android

Vernietig alles op je pad met een hongerige reuzenworm

Death Worm is een lekker agressief spel waarin je met een gigantische worm de aarde uit springt om al het bovengrondse te vernietigen. De game was oorspronkelijk een indie-hit voor Windows, maar is nu ook gratis beschikbaar voor je Android...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Origineel idee
  • Leuke graphics
  • Eenvoudige besturing
  • Verslavende game

TEGEN

  • Weinig variatie in demo

Uitmuntend
8

Death Worm is een lekker agressief spel waarin je met een gigantische worm de aarde uit springt om al het bovengrondse te vernietigen. De game was oorspronkelijk een indie-hit voor Windows, maar is nu ook gratis beschikbaar voor je Android mobieltje.

In de meeste spellen neem je het als goedzak op tegen het kwade, maar in Death Worm opereer je uit naam van de donkere krachten. Het doel wordt nooit expliciet vermeld, maar het komt erop neer dat je alle mensen, dieren en voertuigen die je ontwaart dient te verscheuren met je vlijmscherpe tanden. Je bent dus een moordende worm, zoals de titel 'Death Worm' al doet vermoeden.

Het gedrocht bestuur je eenvoudig met één vinger. Je baant je een weg door de bruine aarde en springt naar boven zodra je een prooi op het oog hebt. Af en toe pik je items op (zoals een versneller) die je met een andere vinger activeert. In de demoversie van Death Worm terroriseer je de Egyptische woestijn. Op de achtergrond zie je piramides, maar natuurlijk schenk je meer aandacht aan de appetijtelijke kamelen.

Het surrealistische Death Worm is een erg verslavend spelletje. Hoewel de demo wat aan de korte kant is, beleef je er al aardig wat moordplezier aan.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Death Worm

Download

Death Worm 1.70

Beoordelingen about Death Worm

Promotie×